top of page

OM OS

Topkapning Træfældning Odsherred Holbæk Kalundborg Vestsjælland Sjællands Odde Vig Lyng Ellinge Asnæs Fårevejle Audebo Kongsted Rørvig Havnebyen Overby Yderby Ebbeløkke

Kvalitets Haveservice er jeres hjælpende hånd for de opgaver, der er med at vedligeholde en have, så I kan nyde det, når I har fri.


Vi har erfaring, og er uddannet Arborist. 

(topkapper, træfælder og beskærer.)

 

Af de opgaver, vi har udført, er bl.a. en del, hvor træerne er vokset fra vores kunder og mange gange i forbindelse med, at der står huse eller andre bygninger tæt ved. (se mere under fanen GALLERI)

 

Vores primære område er topkapning hvor vi klatre op i træet og skærer det ned i småbidder. Står det tæt på huse eller andet sørger vi selvfølgelig for at grene og stammen ikke lander i det, men kommer ned et sted hvor der ikke sker skader.

Derudover fælder vi også træer ved at skære dem ved roden. Og ingen opgave er for lille eller for stor.
Vælger I at vi skal stå for det hele fjernes kvaset også, stammen ligeså eller den kan skæres op så den er klar til at blive kløvet. Valget er jeres, så det er op til jer at finde ud af hvad I ønsker.

 

Derudover tilbyder vi beskæring af buske, uanset om det er for at holde deres form, for at begrænse dem eller for at få mest fylde ud af dem. Mulighederne er mange.
 

Vi yder også den service at klippe jeres græsplæne, så den er pæn, til I har fri eller holder weekend, og dermed kan nyde noget mere kvalitetstid sammen med familie og venner fremfor at bruge al jeres kostbare tid i havearbejdet. (Kun lokalt i Højby - 4573 - og omegn)


Flere og flere bruger os også til det arbejde som kommunerne kræver, såsom at skære ind til skel, så brand-, renovations- og andre større køretøjer kan komme frem. 
 

Vi yder også tilsyn hele året. Dette kan gøres i forbindelse med, at vi slår jeres græs om sommeren og ved ugentlige eftersyn om vinteren.

Og i samme forbindelse tilbyder vi SMS og mail service, hvis der har været indbrud eller efter storme, hvor der er faldet træer ned, enten i dit hus eller på din grund.
 

Vi tilbyder også "førstehjælp" efter skaderne,  ved at fjerne det træ, der er faldet ned i bygningen og informere om skaderne. Gøres der ikke noget ved det kan det give ekstra høje varmeregninger når varmen strømmer ud af huset.

Selvfølgelig leverer vi billeder, som vi sender til jer, så I har bevis til dine forsikringer.

Vi samarbejder bl.a. med Recover der er et skadesservicefirma og hjælper dem i de stormfaldsopgaver de modtager.
 

Viften af vores service til jer er bred, og vi ser frem til at I kontakter os, så vi kan give ét uforpligtende tilbud på netop jeres opgaver fremover.


Derudover er vi forsikret hos TopDanmark, og hvis uheldet er ude, dækker vi via forsikringen selvfølgelig eventuelle skader, vi har forvoldt på jeres ejendom.

Topkapning Odsherred Holbæk Kalundborg Vestsjælland Sjællands Odde Vig Lyng Ellinge Asnæs Fårevejle Audebo Kongsted Rørvig Havnebyen Overby Yderby Ebbeløkke
Topkapning Odsherred Holbæk Kalundborg Vestsjælland Sjællands Odde Vig Lyng Ellinge Asnæs Fårevejle Audebo Kongsted Rørvig Havnebyen Overby Yderby Ebbeløkke
Topkapning Odsherred Holbæk Kalundborg Vestsjælland Sjællands Odde Vig Lyng Ellinge Asnæs Fårevejle Audebo Kongsted Rørvig Havnebyen Overby Yderby Ebbeløkke
bottom of page