top of page

Vi tilbyder

Kvalitets Haveservice er uddannet indenfor havearbejde som arborist og udfører topkapning, træfældning, beskæring og græsslåning, og så har vi også mange års erfaring, og kan rådgive og vejlede jer, så I får lige det resultat, I har brug for. 

Ser I ikke, hvad I søger, kan I kontakte os og få mere at vide, om vi kan hjælpe jer.

Det er altid uforpligtende at få det første tilbud hos Kvalitets Haveservice.

Og så er vi forsikret hos TopDanmark.

Topkapning

Som arborist er vi uddannet i topkapning og kan sørge for at selv de dårligst placeret træer, i forhold til huse og andre bygninger/forhindringer, kan komme sikkert ned og uden at skade nogen ting. Vi sørger også for at fjerne kvas og træet, hvis I vil have den fulde løsning.

Træfældning

Med uddannelse indenfor topkapning og træfældning og med stor erfaring indenfor dette er vi det oplagte valg til jeres opgave. Store som små træer og uanset placeringen kan vi hjælpe jer med at få dem fjernet på en sikker og grøn måde. Vi fjerner ofte træer, der står tæt på huse og andre bygninger, og vi har erfaringen i at få dem fjernet sikkert.

Beskæring

Med uddannelse indenfor beskæring og espaliering og med erfaring i flere typer af haver kan I trygt overlade disse opgaver til os. Vi rådgiver og vejleder i, hvornår og hvorfor I bør beskære jeres træer og buske, eller vi hjælper til og gør det for jer.
Vi har også kontakt til kommuner og ved hvilke krav, der er til beskæring op til skel. Er det vokset jer over hovedet, kan vi hjælpe jer.

Haveoprydning

Har I brug for en mand til at fjerne det, som har hobet sig op i jeres have, kan vi finde den rigtige løsning, så I kan nyde haven.
Vi har trailer og redskaber til at lave oprydningen, så I står tilbage med et flot resultat. 

 

Nyplantning

Efter træfældning og beskæringer er der ofte brug for nyt i haven. Brug os til at færdiggøre det projekt også.

Vi vejleder om, hvad, hvor og hvordan i jeres have uanset om I vil have nye store træer, mindre træer eller buske.

Rodfjerning

Der er intet værre end en gammel rod, som står og fylder, når man vil have plantet nyt. De gamle rødder kan nemt stå i over 20 år. 
Efter træfældningen kan vi tilbyde at fjerne dem helt og ikke bare stubfræse dem.

Få en god start for det nye vi planter for jer.

Græsslåning

Vi kommer med vores græsslåningsmaskiner og ordner jeres græsplæne i hele sæsonen.
Har I specielle ønsker, klarer vi også dem. 
Vælger I en fast løsning, slår vi det efter behov, så det er klart, når I kommer på weekend eller ferie.

Også grunde, hvor der trænger til stor oprydning, kan vi hjælpe til med at få ned i et niveau, hvor det forbliver overkommeligt for jer fremover.
(Kun lokalt i 4573 Højby og omegn..)

Flishugning

Gødning til haven kommer i mange former. Brug flis'en fra jeres grene, som er skåret ned til at dække bunde under træer eller bede. Disse hjælper med gødningen og ser pænt ud, efter der er fældet træer.

bottom of page